Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 september 2021, 15:22

Ambulance onderweg naar spoedmelding in Eerbeek botst tegen auto op kruising in Loenen

LOENEN – Donderdag 16 september rond 07.15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een ambulance op het Kanaal Zuid in Loenen.

Een ambulance was met spoed onderweg naar een medische noodsituatie in Eerbeek, toen ze op de kruising met de Broeksweg over het hoofd werden gezien door een automobilist.

De chauffeuse van de ambulance probeerde nog uit te wijken maar de ambulance knalde alsnog in de flank van de personenauto.

De melding in Eerbeek werd overgenomen door een ambulance uit Zutphen. Om de automobilist te controleren op mogelijk letsel kwam een andere ambulance ter plaatse. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

112 Loenen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Loenen lees je in onze categorie 112 Nieuws Loenen. Alle 112 alarmeringen uit Loenen kan je live volgen via 112 meldingen Loenen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.