Logo 112Arnhem

Redactie vermist 1 reactie(s) do 28 oktober 2021, 17:17

Vermist meisje (17) na dagenlange zoektocht aangetroffen in woning Arnhem

Laatst bijgewerkt: donderdag 28 okt 2021 om 21:14 uur

ARNHEM – Het 17-jarige meisje dat de hele week vermist was, is gevonden in een huis in Arnhem. Dat meldt de politie.

Het meisje is net na het verschijnen van het AMBER Alert levend gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft korte tijd onderzoek gedaan in de woning. Een misdrijf kon vrij snel worden uitgesloten. Daarop is het onderzoek afgerond.

De politie zocht sinds afgelopen maandag naar de 17-jarige Karlijn. Er waren meerdere teams, onder andere het Veteranen Search Team, uitgerukt om het meisje te vinden. De politie vroeg gisteren iedereen in de omgeving van Arnhem, Otterlo en Oosterbeek schuurtjes te controleren, omdat ze zich mogelijk daarin zou kunnen verschuilen.

De familie van het 17-jarige meisje uit Arnhem maakte zich ernstige zorgen om het welzijn van de tiener, het meisje werd sinds maandag vermist. Rond 16.30 uur donderdagmiddag is een AMBER Alert uitgegeven.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.