Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:55:48 Aldi Johan De Wittlaan Arnhem 6828WS 86208 Prio Middel Eenheid | Sololance 07-201

Sololance 07-201

dinsdag 23 oktober 2018

VRIJDAG 12|01

Anonieme tips leiden naar drugs, (nep)wapens en munitie

Meldingen over overlast in de wijk en handel in drugs leidden agenten afgelopen woensdag naar een twee panden op de Wolphaertstraat

ROTTERDAM - Diverse anonieme tips leidden agenten deze week naar drie panden in Rotterdam-Zuid en Noord. Ze vonden harddrugs, versnijdingsmiddelen, nepvuurwapens en munitie. Vijf personen zijn aangehouden.


Meldingen over overlast in de wijk en handel in drugs leidden agenten afgelopen woensdag naar een twee panden op de Wolphaertstraat. Naast vijf aanhoudingen leverde onderzoek in de woning diverse gebruikshoeveelheden soft- en harddrugs, 55 XTC-pillen en twee nepvuurwapens op. Drie Rotterdammers van 25, 27 en 57 jaar, een 52-jarige vrouwelijke plaatsgenoot en een 19-jarige Schiedammer zijn aangehouden. Ze worden onder andere verdacht van handel in drugs en zijn ingerekend voor verhoor.

 

Dat (anoniem) melden effectief is, bleek ook vrijdagochtend. Dit keer troffen agenten na een tip in een pand op de Zaagmolenstraat een nog onbekende hoeveelheid versnijdingsmiddelen en munitie aan. Er was niemand in het pand aanwezig en er is nog niemand aangehouden. De versnijdingsmiddelen en patronen zijn in beslag genomen en het onderzoek wordt voortgezet. De politie bespreekt de resultaten met de gemeente en die besluit of de huizen worden gesloten.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines