Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:59:16 Aduardstraat Arnhem 6835CS 42253 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

maandag 21 mei 2018

DONDERDAG 18|05

Agenten vinden drugs en 6000 euro in garage Rotterdam-West

De zeven in het pand aanwezige mannen zijn, net als de bestuurder van de auto, aangehouden

ROTTERDAM - Een man die op de Van Helmontstraat een doos ophaalt in een garage. Op het oog onschuldig, maar een agent vertrouwt het niet. Verder onderzoek brengt hem op het spoor van ruim zesduizend euro en een hoeveelheid drugs.


Een agent was woensdag aan het begin van de avond in burgerkleding aan het surveilleren in Delfshaven om autokraken tegen te gaan, toen hij op de Van Helmontstraat een auto Belgisch kenteken zag rijden. De bestuurder parkeerde, ging een binnen en kwam enkele minuten later met een doos naar buiten en reed weer weg. De agent in burger vond het verdacht en vroeg zijn collega's in uniform de man te controleren. Die hielden de auto op de Spaanseweg staande. In de doos zaten verschillende zakken poeder, vermoedelijk drugs.

 

De vondst gaf aanleiding om ook een kijkje te nemen in de garage te nemen. Daar lagen grote bedragen contant geld en nog een kleine hoeveelheid drugs. De zeven in het pand aanwezige mannen zijn, net als de bestuurder van de auto, aangehouden. Het gaat om mannen in de leeftijd van 29 tot 44 jaar, afkomstig uit Rotterdam of zonder vaste woon- of verblijfplaats.

 

De politie doet nader onderzoek naar de praktijken in de garage. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Foto's
1/1
Locatie