Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:59:16 Aduardstraat Arnhem 6835CS 42253 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

maandag 21 mei 2018

MAANDAG 24|04

Steekpartij tijdens feest in partycentrum in Westervoort

Lifeliner landt op IJsseloord voor een rendez vous met ambulance, slachtoffer met spoed naar Nijmegen

WESTERVOORT - Zondagavond is een persoon zwaar gewond geraakt bij een steekincident aan de Dorpsstraat in Westervoort. Tenminste twee personen zijn aangehouden, waaronder de vermoedelijke dader.

 

In Partycentrum Maksim was een bruiloft gaande, buiten het centrum is bij een ruzie een persoon neergestoken en met onbekend letsel naar het St. Radbout ziekenhuis te Nijmegen vervoerd.

 

De vermoedelijke dader is door de politie aangehouden en naar het bureau in Arnhem vervoerd voor verhoor, een tweede persoon werd al eerder door de politie afgevoerd, de reden hiervoor is onbekend.

 

Naast een grote inzet van tenminste zes eenheden van de politie, een ambulance en de rapid responder, traumahelikopter en GHOR is het team Forensische Opsporing ter plaatse geweest voor nader onderzoek. De politie heeft getuigen en betrokken geïsoleerd en verhoord, de FO doet onderzoek en brengt sporen op het plaats delict in kaart.

 

De opgeroepen traumahelikopter is geland op industrieterrein IJsseloord II in Arnhem. Het slachtoffer is per ambulance naar de rendez-vous plek vervoerd. De trauma arts is met de ambulance meegegaan richting St. Radbout ziekenhuis in Nijmegen.

Locatie
Video's