Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:39:06 Lou Bandystraat Arnhem 6836MA 84300 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zondag 22 oktober 2017

DINSDAG 01|12

Mannen lopen met gestolen motor op de Amsterdamseweg

De motor bleek te zijn gestolen vanaf de Renssenstraat

ARNHEM - Agenten hebben maandagavond in Arnhem twee mannen aangehouden die op de Amsterdamseweg met een gestolen motor liepen.


Bij de politie kwam een melding binnen dat vier mannen in donkere kleding zich verdacht ophielden bij een woning aan de Renssenstraat. Meerder surveillance-eenheden gingen naar de opgegeven locatie.

Op de Amsterdamseweg, ter hoogte van de Bovenbrugstraat, zagen agenten even later vier mannen lopen die een motor met zich mee voerden. Ze besloten de mannen aan te spreken. De mannen gingen er op dat moment vandoor. Eén van hen, een 21-jarige Arnhemmer, kon op de Pels Rijckenstraat worden aangehouden. Een tweede verdachte, een 22-jarige Nijmegenaar kon na een korte achtervolging op de Utrechtsestraat worden aangehouden. Deze man verzette zich heftig tegen zijn aanhouding. Hij probeerde door de agenten hard te slaan aan zijn aanhouding te ontkomen.

De motor bleek te zijn gestolen vanaf de Renssenstraat. Beide verdachten zitten vast op het politiebureau. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Locatie