Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:07:10 Herminiumstraat Arnhem 6833HA 58900 Prio Middel Eenheid | Sololance 07-205

Sololance 07-205

dinsdag 17 juli 2018

ZATERDAG 03|10

Vanwege CAO staking weinig bekeuringen bij verkeerscontrole

Toch zijn er voor de excessen wel bekeuringen uitgeschreven

ARNHEM - Vrijdag 2 oktober heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op het terrein van de RDW aan de Malburgseveerweg in Arnhem. Bij deze controle waren ook medewerkers van de belastingdienst, de RDW en de wegenwacht aanwezig.

Deze controle was niet enkel gericht op de verkeersveiligheid, maar ook op (voertuig) criminaliteit. Tussen 15.00 uur en 21.30 uur zijn er voertuigen door politie motorrijders van de weg gehaald en naar de controleplaats geleid.

Er zijn veel overtredingen geconstateerd waarvoor vooral gewaarschuwd is. De waarschuwingen werden uitgedeeld, omdat wij nog steeds staken voor een betere CAO. Toch zijn er voor de excessen wel bekeuringen uitgeschreven. Kleine mankementen zoals bijvoorbeeld defecte verlichting werden ter plaatse gerepareerd door de medewerkers van de Wegenwacht.

Hieronder een opsomming van overtredingen waar wel voor geverbaliseerd is:
2× rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, 2x rijden zonder dat er een geldige verzekering is afgesloten, 3× rijden zonder geldig rijbewijs, bezit van verdovende middelen (softdrugs) en tweemaal voor rijden onder invloed van alcohol. Tevens werd er een als gestolen geregistreerd voertuig aangetroffen.

Daarnaast heeft de belastingdienst op 70 voertuigen beslag gelegd en hebben zij maar liefst 42 voertuigen direct af laten voeren door een bergingsbedrijf in verband met een belastingschuld.

Locatie

Headlines