Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:30:24 Echterboschstraat Arnhem 6845GH 85813 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

maandag 22 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|10

ARNHEM - Vier mannen hebben zondagavond een tankstation aan het Kramersgildeplein in Arnhem overvallen. Het gaat om een gewapende overval. Een van de vier mannen heeft een opvallende rode jas aan.

 

Er is nog veel onbekend over de overval. De politie is bezig met een onderzoek. Ook roept de politie op om de personen niet zelf te benaderen, maar meteen de politie te bellen.

 

De politie is op dit moment in de weer rondom een nabijgelegen appartementencomplex. Of dat met de verdachten van doen heeft is onbekend.

GISTEREN 21|10

SCHERPENZEEL - Op de Dreef in Scherpenzeel is een auto zondagavond op een boom geklapt. De twee inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Van de auto is weinig over, vooral aan de voorkant is veel schade. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

 

De auto is zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

GISTEREN 21|10

TEUGE - Op vliegveld Teuge is zondag 21 oktober een parachutist zwaargewond geraakt na een val. De parachutist kreeg in de lucht een hartstilstand. Het slachtoffer viel in een weiland. Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Hij is gereanimeerd en met een hartslag naar het ziekenhuis gebracht, vertelt de politie.

 

De parachutist sprong met een groep van zes naar beneden.

1/1

GISTEREN 21|10

GARDEREN - Restaurant de Bonte Koe in Garderen heeft op de traditionele Wildavond Luc Enting uitgenodigd om een en ander te vertellen over de door hem gemaakte film WILD, een geslaagde avond volgens de gasten!

 

Online Barneveld kreeg een uitnodiging om deze avond mee te maken en te proeven van de geweldige gerechten. Het was echt uitstekend georganiseerd! Kijk naar een filmimpressie van deze geslaagde avond.

1/1

GISTEREN 21|10

BARENDRECHT - Zaterdagavond heeft er na onenigheid tussen twee groepen jongeren een steekincident plaatsgevonden. Een slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de dader(s).


Zaterdagavond rond 22.15 uur vond er een steekincident plaats in het parkje tussen de Walmolen en de Concertweg. Twee groepen kwamen elkaar tegen in het park. Een groep zat op het pakje toen er onenigheid ontstond met de andere groep jongeren. Een jongen is met een steekwond overgebracht naar het ziekenhuis. De groep is vervolgens verdwenen, er is nog niemand ...

GISTEREN 21|10

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 21 oktober is er ingebroken in auto's aan de Lentetuin en de Zomertuin in de Barneveldse wijk De Burgt. Hierbij is veel apparatuur gestolen uit de auto zoals te zien op de foto's.

 

Heeft u vannacht iets vreemds gehoord of misschien zelf wel wat op beeld? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-8844.

 

Update

Vanuit een auto aan de Slangenburg in Barneveld is afgelopen nacht ook een autoradio gestolen.

GISTEREN 21|10

VEENENDAAL - In een serviceflat van Patrimonium Woonservice aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal is zondagmiddag even voor 16.30 uur brand ontstaan in één van de woningen. De rook trok door het gebouw, waarop besloten is om tot ontruiming van één vleugel over te gaan.

 

De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen en is bezig met het rookvrij maken van de gang en woning. Niemand raakte bij de brand gewond.

 

De oorzaak van de brand was plastic dat was gaan branden doordat het op een heet plaatje terecht was gekomen.

ZATERDAG 20|10

VLAARDINGEN - Zaterdagavond overviel een magere man met donkere kleding en een bivakmuts een cafetaria aan de Markgraaflaan. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.


Zaterdagavond rond 20.00 uur kwam de overvaller het cafetaria binnen en liep op een medewerker af. Er ontstond een woordenwisseling en de verdachte bedreigde het personeelslid met een wapen. Watvoor soort wapen hij bij zich had, is niet bekend. Hij eiste geld, maar is uiteindelijk zonder buit vertrokken. Er raakte niemand gewond. De man is er lopend vandoor gegaan in de richting van de Indische ...

VRIJDAG 19|10

BARNEVELD - Op maandag 22 oktober begint de gemeente Barneveld met het aanbrengen van een riool in de Wikselaarseweg te Voorthuizen. Daarna wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte vanaf de kruising Strauslaan (inclusief de kruising) tot de Bakkersweg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 14 december.

 

Volledige afsluiting

Er is een volledige wegafsluiting voor doorgaand verkeer met een omleiding via de Baron van Nagellstraat- Hoofdstraat en de Bakkersweg.

 

Fietsers kunnen er langs lopen

De wegafsluiting geldt ook voor doorgaand fietsverkeer, ...

Meer artikelen