Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:20:01 Ds. Bechtlaan :3 Arnhem 6823CA 51216 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-110

Ambulance 07-110

maandag 26 juni 2017
TOP NIEUWS

VANDAAG 26|06

AMERSFOORT - In de nacht zondag op maandag is de brandweer met spoed gestuurd naar de Boldershof in Amersfoort. Verschillende auto's stonden daar in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de schade aan de auto's aanzienlijk is.

 

De politie heeft een plaats delict gemaakt en stelt een onderzoek in. Eerder deze week werden 3 autos door de brand verwoest.

GISTEREN 25|06

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Aan de Weteringsingel in Hendrik-Ido-Ambacht heeft zondagavond een aannrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De bestuurder van de scooter is door ambulance personeel te plekke gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Mogelijk zag de bestuurder van de personenauto de scooter over het hoofd. Beide betrokkenen hebben onder toeziend oog van de politie het ongeval afgehandeld. Over eventuele schade aan beide voertuigen is niets bekend.

GISTEREN 25|06

AMERSFOORT / NIJMEGEN - Het speciale hoogtereddingsteam van de brandweer met uitvalsbasis Amersfoort is zondagmiddag per politiehelikopter naar Nijmegen gevlogen voor een speciale klus. Twee opvarenden moesten worden gered van een pleziervaartuig dat op de Waal in moeilijkheden was gekomen.

 

De boot kwam rond 12.15 uur vast te zitten aan de verkeerde kant van een van de pijlers van het Sergeant Robinsonviaduct. De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. De Waalbrug is weer vrijgegeven voor verkeer en de hulpdiensten verrichten opruimwerkzaamheden.

GISTEREN 25|06

ROTTERDAM - In een loodgietersbedrijf in de Rotterdamse wijk Het Oude Noorden heeft zondagochtend brand gewoed. Aan de brand ging een ontploffing vooraf. De oorzaak is nog niet bekend. Na ruim een uur, aan het begin van de middag, was de brand onder controle.

 

De bewoners van veertien huizen zijn elders opgevangen. Ook twee winkels en twee garages zijn ontruimd.

 

Hulpdiensten, waaronder brandweer en ambulances, waren snel bij het pand aan de Jacob Catsstraat. Bewoners uit omliggende huizen werden geëvacueerd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden. Er is opvang geregeld ...

GISTEREN 25|06

ROTTERDAM - Sinds vrijdag 23 juni 2017 wordt de 16-jarige Ashley Molenberg vermist. Ashley wordt vermist uit de instelling waar ze woont.

 

Ze heeft heel lang zwart haar, dat ze of stijl of met krullen draagt. Ze heeft een ringetje in haar neus en een tatoeage op haar linkerpols.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens
Naam: Ashley Molenberg
Geboortedatum: 13-10-2000
Huidige leeftijd: 16
Lengte: 170 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Lichtgrijs
Geslacht: Vrouw

...
1/1

ZATERDAG 24|06

AMERSFOORT - Zaterdagavond is op de kruising Ringweg Koppel Maatweg in Amersfoort een auto door onbekende reden tot stilstand gekomen tegen een boom

 

Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Wel zal de auto afgesleept moeten worden.


Eerder vanmiddag gebeurde op de zelfde kruising een ongeval met een bestelbusje.

1/1

ZATERDAG 24|06

HARDENBERG - Zaterdag 24 juni kwam een voorbijganger onderstaande bende tegen langs de Rauwbloksweg. Asociaal.

 

Waarschijnlijk zal de dader zich niet melden, maar mocht u weten wie deze opvallende vloerbedekking heeft vervangen. Bedank die persoon maar voor zijn milieubewuste keuze.

 

Het afval zal door de gemeente worden opgeruimd.

ZATERDAG 24|06

ROTTERDAM - Agenten van de politie in Rotterdam hebben op zaterdagochtend 24 juni een 22-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij had rond 05.30 uur op de Coolsingel twee andere mannen met een mes bedreigd en in hun richting gestoken. Doordat de mannen snel achteruit deinsden, wisten ze verwondingen te voorkomen.


De twee mannen liepen de verdachte bij een fastfoodrestaurant tegen het lijf en direct ontstond een ruzie, waarbij de Rotterdammer een mes trok. Een beveiligingsmedewerker zag het gebeuren en rende direct naar twee politiebikers die verderop reden en nog niets van het voorval ...

ZATERDAG 24|06

ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft op 24 juni om 01.10 uur een 19-jarige Hilversummer aangehouden. Hij was kort daarvoor betrokken geweest bij een vechtpartij op het Haringvliet (straatnaam), waarbij een 20-jarige man uit Hattem te water raakte.


De ruzie trok de aandacht van omstanders, die zagen dat het slachtoffer in het water terecht kwam. Twee van hen sprongen hem achterna en wisten de Hattemer er veilig uit te halen.

 

De getuigen konden de ter plaatse gekomen agenten een signalement van de man geven met wie het slachtoffer ruzie had gekregen. Deze verdachte werd ...

Meer artikelen