Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:17:42 (inci-01) Hv Assistentie Ambu Utrechtseweg Arnhem 073680 Prio Hoog Eenheid | Ploegcommandant Brandweer Arnhem GelderlandMidden
dinsdag 20 februari 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|02

HATTEM - Op maandag 19 februari is in een woning aan de Kraaijenbergstraat in Hattem een stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. De politie heeft 1 persoon aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid van haar dood. Een misdrijf wordt dan ook niet uitgesloten.

 

De politie is ter plaatse en zal onder meer forensisch onderzoek doen.

GISTEREN 19|02

PUTTEN - Maandagavond 19 februari heeft er in een woning aan de Van Oldenbarneveltstraat in Putten een klein brandje gewoed.

 

De brandweer van Putten werd rond 20:45 uur opgeroepen voor een woningbrand. Ter plaatse bleek het om een kleine brand te gaan in een woning op de eerste verdieping. De brandweer heeft de brand met 1 straal hoge druk snel geblust.

 

Wat er gebrand heeft en wat de oorzaak hiervan is is niet bekend. Na de woning geventileerd te hebben kon de brandweer weer inpakken en retour naar eigen post.

1/1

GISTEREN 19|02

EMMEN - Vrijdag 16 februari vond editie 2018 van het unieke project 'Jeugdparlement Emmen' plaats. Bijna 50 leerlingen van Carmel-, Esdal-, Hondsrugcollege en Terra Emmen bedachten onder leiding van Tim Smit mooie ideeën voor Emmen. In een spannende eindronde kwam CombiCulture Emmen als winnaar uit de bus. Dit idee sluit aan bij de ambities van de gemeente Emmen op het gebied van kunst en cultuur. Voor de uitvoering van het winnende voorstel heeft de gemeente Emmen € 1.250,- beschikbaar gesteld.


Opbrengst editie 2018: spannende finale
Opvallend dit jaar was dat er veel aandacht ...

1/1

GISTEREN 19|02

EERBEEK - Op maandag 19 februari kregen hulpdiensten de melding dat er een man van een dak was gevallen bij een bedrijf in Eerbeek. De man viel ongeveer drie meter naar beneden en kwam terecht op een plat dak wat zich daaronder bevond.


De man werd onder begeleiding van het ambulancepersoneel ,met een hoogwerker van de brandweer, naar beneden gehaald, waarna hij met de ambulance werd vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen de hulpdiensten.

1/1

GISTEREN 19|02

AMERSFOORT - In de nacht van zondag op maandag omstreeks 00:50 uur werd de politie gestuurd naar de Dassenberg voor een containerbrand. Aldaar bleek het te gaan om twee containerbranden.

 

De brandweer kwam ook ter plaatse en heeft beide containers geblust. Later zagen agenten op de Eelerberg dat daar ook twee containers in de brand waren gezet.

 

In de omgeving werd een man aangetroffen die zich verdacht gedroeg. Gezien de feiten en omstandigheden kon de politie deze man als verdachte aanmerken en werd hij aangehouden voor brandstichting. Tegen hem wordt proces-verbaal ...

1/1

GISTEREN 19|02

KOOTWIJKERBROEK - Diverse kinderen in Kootwijkerbroek zijn afgelopen dagen geconfronteerd met een, soms naakte, 'horrorclown'. Scholen in de buurt adviseren ouders hun kinderen niet alleen van en naar school te laten lopen.

 

Op Facebook schrijft een moeder dat haar zoontje in de tuin is lastig gevallen door een horrorclown. De clown fietste op een vouwfiets die hij in de sloot gooide en vervolgens in de tuin, naakt, rare handelingen verrichte bij zichzelf. Hij had blauw haar, had een bebloed gezicht en bloed op zijn benen. Eng om te zien dus! Dit alles was zondag tussen 14.15 uur en ...

1/1

GISTEREN 19|02

EMMEN – Maandagmiddag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de Big Bazar aan de Houtweg in Emmen. Of er ook iets is buit gemaakt is nog onduidelijk.

 

De overvallers zijn op de fiets gevlucht.

GISTEREN 19|02

BARNEVELD - Op daken van de gemeentelijke gebouwen en sport- en gymzalen komen nog meer zonnepanelen.

 

Met alle zonnepanelen wil de gemeente 20% van het eigen energieverbruik duurzaam opwekken. In totaal gaat het om circa 1,04 miljoen kWh.

GISTEREN 19|02

BARNEVELD - In overleg met de politie, Rijkswaterstaat stelt de gemeente een verplichte rijrichting in op het viaduct over de A30 ter hoogte van de Thorbeckelaan.

 

Verkeer vanaf de Dronkelaarseweg kan binnenkort alleen rechtdoor over het viaduct naar Barneveld en niet meer linksaf slaan de A30 op. De maatregel is door alle partijen positief ontvangen. Met deze maatregel verwachten we de doorstroming van het verkeer en de veiligheid op het viaduct te verbeteren.

 

Opstoppingen door 1 strook voor rechtdoor en linksaf

Op het viaduct over de A30 (Dronkelaarseweg in Barneveld) ...

Meer artikelen