Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:39:20 Bellen Politie Meldkamer Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
vrijdag 28 april 2017
TOP NIEUWS

VANDAAG 28|04

Nijkerk – Vrijdagochtend heeft een chauffeur van een vrachtwagen de bocht iets te krap genomen. De man wilde wegrijden van een bedrijventerrein en zag een hoge rand van een bloembak over het hoofd. De dieseltank van de vrachtwagen werd hierdoor opengereten met als gevolg dat alle brandstof op de weg belande. Handhaving en milieudienst zijn ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en voor zover mogelijk te beperken.

De Gildenstraat is een groot deel van de dag afgesloten geweest om de opruimwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. 

GISTEREN 27|04

MEPPEL – Op de A32 bij Meppel heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een taxibusje en een personenwagen.

 

Voorzover bekend is de personenauto tegen de achterzijde van het taxibusje gebotst en vervolgens tegen de betonnen geluidswal tot stilstand gekomen. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Over de juiste toedracht is verder niets bekend. De inzittenden van de taxibus raakten niet gewond. De bestuurder van de personenauto ging per ambulance naar het ziekenhuis.

GISTEREN 27|04

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Door nog onbekende oorzaak is donderdag in een woning aan de Boutershof een wasmand in brand gevlogen.

 

Omstreeks 18:45 uur kregen de hulpdiensten een melding van een vreemde geur aan de Boutershof. Met hulp van een warmtecamera kon de brandweer zien dat het ging om een wasmand tegen een wasmachine aan. Toen de wasmand naar buiten werd gebracht vatte hij vlam. De woning wordt geventileerd en een co-meting wordt uitgevoerd.

GISTEREN 27|04

ARNHEM - Een maaltijdbezorger is donderdagmiddag op zijn brommer aangereden door een auto. Dit gebeurde omstreeks 17:30 uur op de kruising Eusebiusbuitensingel / Spijkerstraat.

Volgens getuigen kwam de bestuurder van de auto de Spijkerstraat uitgereden en had groen licht, de maaltijdbezorger reed over de Eusebiusbuitensingel en kon de auto niet ontwijken. De bezorger is door ambulancepersoneel nagekeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De auto liep lichte schade op en kon zijn weg vervolgen, de scooter is afgevoerd.

1/1

GISTEREN 27|04

ARNHEM - Donderdag omstreeks 16:30 uur moesten de hulpdiensten naar een kop-staart aanrijding op de Batavierenweg. Twee auto's waren daar met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeval gebeurde voor het Gelredome, kort voor het Nijmeegseplein is de rechterrijstrook afgesloten. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel nagekeken, geen van hen hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

De bestuurders konden zelf hun weg vervolgen met hun voertuig, op de parkeerplaats van het Gelredome is de schade verder afgehandeld.

GISTEREN 27|04

WOUDENBERG - In een weiland langs de Haarweg is donderdagochtend een gaslek ontstaan tijdens het ploegen. Een boer was bezig zijn land klaar te maken voor het zaaien toen met de ploeg een transportleiding werd geraakt. Boven het land was het gas waarneembaar, ook was sprake van een flinke gaslucht.

 

De brandweer kwam met een tankautospuit vanaf de post Maarsbergen ter plaatse, dit omdat deze tankautospuit sneller ter plaatse kan zijn dan vanaf post Woudenberg.

 

Ter plaatse is het lek door de brandweer gelokaliseerd. Netbeheerder Stedin heeft vervolgens met hulp van de ...

GISTEREN 27|04

WOUDENBERG - Donderdagochtend heeft op De Steeg in Woudenberg een ongeval plaatsgevonden waarbij een wielrenner gewond is geraakt.

 

De renner reed in een groep en werd aangereden door een automobilist. Daarbij is de wielrenner onder de auto terecht gekomen. Ambulance, politie, brandweer werden opgeroepen. Vanwege het verwachte ernstige letsel, werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Een boer uit de omgeving heeft de auto met zijn landbouwmaterieel omhoog kunnen tillen, waardoor de wielrenner kon worden bevrijd.

 

De komst van een hulpverleningsvoertuig van de ...

GISTEREN 27|04

HARDENBERG - Bij een steekincident op de Voorstraat raakten op donderdag 27 april een 22- en een 24-jarige man uit Hardenberg licht gewond. Korte tijd later hield de politie een man aan in een woning in Hardenberg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident.

 

De politie kreeg omstreeks 2.00 uur melding van een incident op de Voorstraat. Ter plaatse bleek dat er ruzie was geweest. De 24-jarige was hierbij in zijn bil gestoken en de22-jarige had een steekwond aan zijn hand. De politie startte direct een onderzoek. Hieruit kwam al snel een inwoner van Hardenberg naar ...

GISTEREN 27|04

AMSTERDAM - Het speciale zakkenrollersteam van politie Amsterdam heeft in de Koningsnacht vijf mannen aangehouden die een 'geprepareerde smartphone' hadden gestolen. Alle verdachten zitten vast en zijn in verzekering gesteld.

 

Vijf mannen in de leeftijd van 16, 18, 25, 26, en 27 jaar en afkomstig uit Algerije, Tjechië, Libië en Amsterdam zijn in de nacht van woensdag op donderdag door agenten van het zakkenrollersteam opgespoord een aangehouden. Zij hadden een geprepareerde track en trace telefoon (TTT) gestolen die voorzien was van speciale software en ...

Meer artikelen