Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:12:06 Dordrechtweg Arnhem 6843DM 84046 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

maandag 15 oktober 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|10

ARNHEM - Zondag 14 oktober omstreeks 17.25 uur vond er een aanrijding plaats op het Elderveldplein in Arnhem.


Een scooter kwam vanuit de Hollandweg en reed over het zebrapad richting het winkelcentrum. Op hetzelfde moment kwam er een auto aangereden. De beide bestuurderts zagen elkaar over het hoofd en de scooter botste hierbij links voor op de auto.


Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De voertuigen liepen lichte schade op.

GISTEREN 14|10

ARNHEM - Zondag omstreeks 13.25 uur gingen meerdere politie-eenheden na een melding van een steekincident naar de Wikkestraat. Daar troffen zij een gewonde man, waarvoor een ambulance ter plaatse kwam. Agenten gingen in de omgeving op zoek naar de verdachte. Die meldde zich even later op het politiebureau waar hij meteen werd aangehouden.

 

De gewonde man is een 48-jarige Arnhemmer, hij is naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere medische zorg. De Wikkestraat is ter hoogte van de kruising met de Zeegsingel afgezet en rechercheurs en forensische opsporing kwamen ter plaatse ...

1/1

GISTEREN 14|10

ARNHEM - Afgelopen donderdag en vrijdag zijn er in Arnhem een aantal meldingen van een persoon met een eng clownsmasker bij de politie binnengekomen. Deze persoon heeft een aantal mensen, waaronder kinderen, flink laten schrikken.

 

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van deze meldingen. Een oplettende wijkbewoner heeft camerabeelden gestuurd van de persoon op zijn fiets. Aan de hand hiervan heeft de politie een persoon herkend. Zij hebben deze persoon uiteindelijk aangetroffen in de wijk Elderveld met het clownsmasker. Het ging om een minderjarige jongen. De ...

1/1

VRIJDAG 12|10

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We ...

1/1

DONDERDAG 11|10

ARNHEM - Er is een verdachte aangehouden voor de overval op cafetaria Onder de Linde in Arnhem. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd woensdagavond gearresteerd.

 

De snackbar werd zondagavond overvallen door een gewapende man. Hij wist niets buit te maken. De eigenaar verjoeg hem met een groot mes.

 

De eigenaar zette bewakingsbeelden op Facebook waarop dat te zien was. Dat leidde tot veel media-aandacht.

GISTEREN 14|10

ARNHEM - In de nacht van zaterdag op zondag gingen na een melding van een vechtpartij rond 00.20 uur meerdere politie-eenheden, waaronder een hondengeleider met diensthond, poolshoogte nemen bij een vakantiepark aan de Kemperbergweg. Er zou sprake zijn geweest van een vechtpartij tussen twee groepen, waarbij de nodige alcohol in het spel was waarbij de gemoederen hoog opliepen. Agenten troffen één gewonde man aan, hij bleek te zijn gestoken. De verdachte was nog aanwezig op het park en is onmiddellijk aangehouden.

 

De gewonde man, een 27-jarige inwoner van Arnhem, is ter plekke ...

WOENSDAG 03|10

ARNHEM - Dinsdag 18 september is er een 14-jarige jongen aangehouden voor een incident in het Sonsbeekpark in Arnhem, waarbij een 48-jarige man zou zijn gestoken met een scherp voorwerp.

 

Dit vond plaats in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 september. De jongen is over het voorval gehoord en in afwachting van nader onderzoek op vrije voeten gesteld. Na afronding van het onderzoek zal de officier van justitie een beslissing nemen over de afdoening van de zaak.

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  616
78%
  Goed idee!

13%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

ARNHEM 24Webvertising