Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:52:45 (inci-01) Br Voertuig (vrachtwagen) A50 Li - Delhuijzenweg,7 Arnhem 073097 067744 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Beekbergen) (Blusploeg)...
donderdag 21 juni 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|06

HUISSEN - De brandweer van Huissen is woensdag 20 juni uitgerukt voor een brand in een coniferenhaag aan het Claushof in Huissen. Er heeft ongeveer een stuk van 3 meter in brand gestaan.

 

Door de bewoners was inmiddels gestart met het blussen met behulp van een tuinslang. De brandweer heeft deze bluswerkzaamheden overgenomen en de brand geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

1/1

GISTEREN 20|06

ARNHEM - Vandaag kwam er omstreeks 12.00 uur een melding binnen van een heterdaad inbraak in een woning in de wijk Vredenburg. Een alerte getuige zag dat de verdachten in een auto sprongen en reed achter de auto aan. De getuige had inmiddels al onze meldkamer aan de telefoon en kon doorgeven waar ze reden. Ook gaf hij de politie het kenteken door van de auto.


Al snel zag de politie het voertuig rijden waarna een achtervolging ontstond. Tijdens deze achtervolging heeft de bestuurder van het verdachte voertuig op de politie in willen rijden. Ook heeft er een vrouw aan de kant moeten ...

DINSDAG 19|06

ARNHEM - De hulpdiensten zijn dinsdag 19 juni uitgerukt voor een dier in problemen aan de Dovenetellaan in Arnhem. Er bleek een kraai vast te zitten in een boom.

 

De ter plaatse gekomen brandweer heeft het dier uit de boom gehaald. De kraai bleek met visdraad vast te zitten in de boom.

MAANDAG 18|06

ARNHEM - De hulpdiensten zijn maandagmiddag 18 juni uitgerukt voor een ongeval op Ruitenberglaan in Arnhem. Een automobilist komende vanaf het schoolterrein HAN Campus wilde richting Presikhaaf rijden. Door nog onbekende oorzaak raakte hij een stoeprand en kwam hij met zijn voertuig tegen de brugleuning.

 

Door de schrik heeft de bestuurder in plaats van de rem het gaspedaal ingedrukt. Daardoor reed hij verder over het voetpad waar hij een meisje schepte. Vervolgens kwam de rit via een steen tot stilstand. Het meisje raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. ...

ZONDAG 17|06

ARNHEM - De hulpdiensten zijn zondag 17 juni uitgerukt voor een ongeval op de kruising van de Marga KlompĂ©laan en de Erasmussingel in Arnhem. Daar zijn een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

 

De personen uit de personenauto zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Beiden voertuigen zullen door een berger worden afgesleept.

DONDERDAG 14|06

ARNHEM - Gisteravond belde een bewoner van de Sonsbeeksingel dat hij een man op heterdaad had betrapt tijdens diefstal van schildersspullen.


De getuige zag dat de dief in een busje wegreed. Hij gaf aan ons het kenteken en signalement door.


De verdachte kon zo makkelijk worden opgespoord, worden aangehouden en vandaag worden gehoord. Het bleek een schilder te zijn, die uiteindelijk alles opbiechtte. De spullen zijn terug bij de eigenaar.

MAANDAG 11|06

VELP - Een 17-jarige bewoner van het AZC in Velp raakte zondagavond tegen half negen zwaar gewond nadat hij was neergestoken. Twee andere bewoners, 17 en 26 jaar oud, werden aangehouden voor hun mogelijke betrokkenheid.


Het onderzoek naar het steekincident is in volle gang. We hebben inmiddels met meerdere getuigen gesproken. Vooralsnog is onduidelijk wat er aan het incident vooraf is gegaan en wat mogelijk de aanleiding of achtergrond is geweest. Uit het eerste onderzoek is duidelijk geworden dat het slachtoffer waarschijnlijk door meerdere personen werd aangevallen, waaronder de later ...

Agenda

Woensdag 15 augustus

09:00
Vlissingen
Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  757
33%
  Zonnebrand

8%
  Hoed / pet

18%
  Zonnebrand en hoed / pet

41%
  Ik gebruik niets

ARNHEM 24Webvertising